obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Delta vernieuwt kabelnetwerk en biedt interactieve tv
Deltawerken
In de komende maanden wordt het kabelnetwerk in de provincie Zeeland vernieuwd. De bedrijven Delta en ZeelandNet werken hierbij samen. Het nieuwe netwerk leidt tot nieuwe digitale diensten op het kabelnetwerk in Zeeland.

Voor kabeltelevisie komt extra capaciteit beschikbaar waardoor ook interactieve televisie en Video on Demand in Zeeland mogelijk. Inwoners van Zeeland die van het kabelnetwerk internetten krijgen na ingebruikname van het nieuwe kabelnetwerk de mogelijkheid op sneller op het wereldwijde web te kunnen surfen. Op het nieuwe kabelnetwerk zijn internetsnelheden tot 200 Mb per seconde mogelijk. Dit komt omdat gebruik van de Docsis 3.0 telecommunicatiestandaard gebruikt gaat worden. Op dit moment bedraagt de hoogste snelheid via het kabelnetwerk in Zeeland 80 Mb per seconde. In het voorjaar van 2012 plant ZeelandNet de introductie van een 120Mb abonnement. Voor de klanten van DELTA en ZeelandNet betekent dat dat de internetverbinding supersnel wordt. Daardoor wordt bijvoorbeeld het kijken van filmpjes en het up- en downloaden van foto's en muziek sneller. De vernieuwing draagt er tevens aan bij dat in 2011 interactieve televisie in Zeeland mogelijk wordt.

De bekabeling van het kabelnetwerk hoeft niet te worden aangepast. Bij de werkzaamheden van de komende maand worden alleen belangrijke verdeelpunten in de provincie van nieuwe apparatuur voorzien. De werkzaamheden worden vooral in de nacht uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden kunnen storingen van enkele uren optreden.


Bron: Totaal TV
Smile
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Delta vernieuwt kabelnetwerk en biedt interactieve tv', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Delta en Ziggo koppelen WifiSpots Nieuws van/over ZeelandNet : 1 05 aug 2015
DISNEY ZENDERS OOK GRAAG BIJ DELTA. Welke zender wil je er nog bij hebben? : 1 27 mei 2015
Delta test WifiSpots in Vlissingen Nieuws van/over ZeelandNet : 1 04 jul 2014
Humax idhr 5200c - interactieve tv zeelandnet Interactieve TV, Video on Demand betaal televisie : 6 03 feb 2014
Interactieve TV ??? Interactieve TV, Video on Demand betaal televisie : 1 21 nov 2011