obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
ZeelandNet's digitale voetbalkanaal Eredivisie Live. Deel je ervaringen.
 Onderwerp afdrukken
In maart gratis Sport1 voor digitale kijkers
Deltawerken
In maart gratis Sport1 voor digitale kijkers

Het hoofdkanaal Sport1 Select van betaalzender Sport1 is de gehele maand maart gratis voor digitale kijkers. Niet alleen CanalDigitaal maar ook andere tv-aanbieders, waaronder KPN, UPC, Caiway en Zeelandnet gaan de dienst aanbieden. Dat betekent dat voor velen Formule 1 en UEFA Champions League voetbal live te zien is.

Het is een jaarlijkse actie van Sport1. De tv-zender maakt binnenkort bekend welke sportevenementen via het hoofdkanaal Sport1 te zien zijn.

Met Sport1 kan er 24 uur per dag gekeken worden naar Europese en Internationale sportcompetities en- evenementen waaronder voetbal, tennis, golf en basketbalwedstrijden. De focus van Sport1 Select ligt op het live voetbal, maar daarnaast is er een selectie van golf, tennis, Formule 1, MotoGP, NBA Basketbal en atletiek te zien. Andere tv-kanalen van de betaalzender zijn in deze periode alleen met een Sport1-abonnement te bekijken.

Opvallend is dat Ziggo niet bij de aanbieders zit die de dienst gratis aanbiedt. Mogelijk dat betaalzender Sport1 in de komende dagen alsnog bekendmaakt dat Sport1 Select ook voor digitale Ziggo-kijkers een maand lang gratis beschikbaar is.
Gewijzigd door Deltawerken op 04 mei 2014, 20:30
Smile
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'In maart gratis Sport1 voor digitale kijkers', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Sport1 - on demand Interactieve TV, Video on Demand betaal televisie : 2 08 aug 2013
Pilot Gratis WiFi op het Bellamypark in Vlissingen Nieuws van/over ZeelandNet : 1 14 feb 2012
20/05/10 Storing digitale telefonie Storing : 1 20 mei 2010
Lees dit! Regel voor gebruik onderdeel Tweedehands apparatuur. Vraag & Aanbod van tweedehands apparatuur : 1 14 okt 2009